tiistai 8. maaliskuuta 2016

Elämää pienoiskoossa näyttely 2016 osa.2

Rintamamiestaloja 1:18 oli pitkä rivistö kiertämässä näyttelytilan seinustaa vasten. Talojen pihat oli maisemoitu ja talot kulkivat järjestyksessä vuodenaikojen mukaan.
-Kukakohan on nämä ulkoilualueet suunnitellut? Sepi mietti. Rintamamiestalo rivistö näytti niinkuin se olisi siinä aina ollut, yhtenäisenä pitkänä rivinä.


-Täältä näkeekin paljon yksityiskohtia. Sepi totesi ja aloitti kierroksen.







-Ompas mukavan näköisiä taloja. Jokainen aivan uniikki. Hän mietiskeli.


-Tämä sininen talo on kyllä upean värinen. Sepi ihasteli kauempana rivistössä. Töppölän Taneli(http://minipuuhastelua.blogspot.fi/)  hurautteli autolla näyttelyn ohitse ja näkyi rintamiestalo bussipysäkillä olevan Johnny ja Annakin(http://piompublogi.blogspot.fi/) Sepi huomasi myös asetelmia jotka olivat osallistuneet nukkekotiyhdistyksen minikalustekilpailuihin.






-Nyt voisin mennä tuohon riippumattoon lepäämään hetkeksi. Sen verran jo jalkoja kolottaa. Sepi ajatteli kun oli saanut joka paikan näyttelyalueesta kierrettyä. Nin paljon oli nähtävää että pitäisi näyttelyssä ehdottomasti käydä pari kertaa että siitä saisi kaiken mahdollisen irti. Nyt vain silmät sokaistui kaikesta ja kamera täyttyi kuvista.
-Haenpas vielä Marja-Leenalle tuliasen ja sitten pitääkin kiiruhtaa kotimatkalle junaan. Sepi pyörähti vielä mymälän puolella ja lähti sitten juna-asemalle.

Kotona Sylviankylässä Marja-Leena oli odottamassa häntä.
-Ei ole tullut hälytystä lastenvahdiksi. Hän sanoi heti Sepille olohuoneesta.
-Hyvä, kyllä vauva varmasti pian syntyy. Sepi sanoi,
-Oliko mukava näyttely? Marja-Leena kysyi.
-Paljon oli nähtävää mutta kuvia oli vaikea ottaa kun niin paljon heijasti pleksit. Sepi kertoi.


-Olisin kyllä mielelläni tullut mukaan. Marja-Leena sanoi.
-Tiedän ja siksi toinkin sinulle tälläisen. Siellä oli myytävänä näyttelystä esite elämää pienoiskoossa. Ajattelin että sinä varmasti tykkäisit lukea tätä. Sepi ojensi lehden Marja-Leenalle.


-Voi kiitos Sepi. Ihan varmasti luen tämän perusteellisesti. Marja-Leena innostui samantien selailemaan lehteä.
-Katso Sepi, täällä esitellään taloja ja tällä sivulla on ohjeitakin. Liisa ohjeistaa tässä miten tehdään kutoen lapaset minikoossa. Työvaiheet on tarkkaan kuvattuna ohjeiden kera( http://lifeinliisasdollhouse.blogspot.fi/) .Tämä on kyllä mielenkiintoinen lehti. Marja-Leena jäi innoissaan lukemaan lehteä. Lehden sivut olivat jo hiirenkorvilla, oli Sepikin tainnut junamatkalla lehteä lukea kerran jos toisenkin läpi.



Kitos nukkekotiyhdistykselle hienon 25-vuotis'juhlanäyttelyn järjestämisestä, kiitos kaikille talojen tekijöille ihanista taloista, sisustamisista ja huikeista yksityiskohdista. Oli ilo kiertää näyttelyalue ja ihastella tekijöiden aikaansaamisia!  KIITOS!

1 kommentti:

  1. Tämäkin niin ihana postaus ❤️ Sepi nautti ihan selvästi näyttelystä 😊❤️ Marja-Leena sai ihana tuliaisen....lehden ❤️❤️❤️❤️

    VastaaPoista