lauantai 10. syyskuuta 2016

Tervetuloa Suvicampingille!

Tervetuloa kesän viettoon Suvicampingille!




Suvicamping on perinteinen leirintäalue Laineenkylässä. Alue on majoittanut matkailijoita jo useamman vuosikymmenen ajan. Leirintäalue sijaitsee isontien varrella, rauhallisen Rokajärven rannalla. Alueelta löytyy useita grillipisteitä, leikkialueita ja majoitusvaihtoehtoja sekä käytössämme on uimaranta ja vuokrattavat saunatilat.


CARAVAN

Alueella on 35 matkailu auto-tai vaunupaikkaa.  Jokaisella paikalla on oma sähköpiste sekä oma pieni piha-alue.


TELTTAILUALUE

Alueelta löytyy runsaasti telttapaikkoja erilliseltä telttailualueelta.



HUOLTORAKENNUS

Huoltorakennuksesta löytyvät wc, suhku, astianpesupaikka ja pyykinpesupiste. Pyykinpesukone toimii poleteilla joita saa infosta. Huoltorakennus alueella on myös alueen jätekatos.


Alueella toimii jätehuollossa kierrätys ja jaamme asiakkaillemme lomailijan kierrätysoppaita.



INFO/VASTAANOTTORAKENNUS

Vastaanotto palvelee aamusta iltaan ja kesäajan ympärivuorokauden. Henkilökunta auttaa mielellään kaikessa joten meidän puoleemme voi kääntyä asiassa kuin asiassa. Vastaanostosta tapahtuu Rokajärven saunatilojen vuokraus sekä alueen polkupyörien, veneen ja kanoottien vuokraus.




SUVIMARKET

Kesäkioskimme Suvimarket palvelee joka päivä 10-20. Myynnissä on jäätelöä, ranta-ja saunajuomia, lehtiä, hedelmiä, makeisia sekä peruselintarvikkeita.

MÖKIT

Suvicampingillä on tällä hetkellä kaksi vuokrattavaa mökkiä. Mökit ovat 2-4 hengen mökkejä. Mökissä on liinavaatteet ja astiat 4:lle sekä perus ruuanlaittovälineet. Mökistä löytyy lisäksi jääkaappi. Mökit ovat suihkuttomia ja vessattomia, mökeistä löytyy pyyhkeet  ja tarvittaessa vastaanotosta saa mökkiin pinnasängyn ja syöttötuolin.



UIMARANTA

Uimarannalla on uimavalvoja paikalla 10-18, muina aikoina ei ole valvontaa.  Saunatilat sijaitsevat uimarannan läheisyydessä josta on lyhyt matka uimaan sekä saunalta on näköala suoraan Rokajärvelle.




GRILLAUS

Alueella on grillauspiste sekä grillikatos. Nämä ovat lomailijoiden vapaassa käytössä. Muistathan pitää huolen että paikat jäävät siistiksi käytön jälkeen.






Alueellamme on järjestys'säännöt ja kirjaamme kaikki alueelle saapuvat matkailijat. Saapuessasi alueelle vastaanotosta saat kaiken informaation, opastuksen ja sekä tarvittavat avaimet sähkökaappeihin. Vastaanotosta saa myös vuokrattua petivaatteita ja kylpypyyhkeitä ja vastaanotosta tapahtuu avainten nouto ja palautus.

Tervetuloa meille lomailemaan,

Suvi, Janne, Mimmi ja Urho Länsilaika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti