torstai 2. joulukuuta 2021

2.12.2021 Joulukalenteri

  -Tämä on kyllä hieno joulukalenteri. Millilleen ihasteli. Hän oli yksi rakennuspuolen tontuista ja oli tullut auttamaan Joulupukkia. 

-Kiitos. Joulumuori toi sen eilen tänne. Eilen sain sieltä luukusta jouluisen avaimenperän ja tänään taisi tulla suklaapatukka. Joulupukki kertoi.

-Kyllä sinun kelpaa. Onko tuo peili nyt hyvällä paikalla? Millilleen kysyi. Joulupukki oli saanut työhuoneeseensa upean peilin ja Millilleen oli kiinnittänyt sen seinään kiinni. 

-On. Kiitos Millilleen. Joulupukki kiitteli ja katseli uutta peiliä kuusen takana. 


-Mitäs sanot Rusina? Saadaan ihastella joulukuusta vielä peilinkin kautta. Joulupukki totesi Rusina koiralleen. Rusina haukahti.


-Joulupukki, saanko kysyä että mitä kaikille joulukirjeille tapahtuu joita sinä saat lapsilta? Millilleen kysyi. Joulupukki istuutui nojatuolille lukemaan joulukirjettä. 

-Sinä tulet tänä jouluna näkemään. Minä näytän sinulle joku päivä. Joulupukki vastasi ja Millilleen oli aivan innoissaan. Häntä kiinnosti kovasti tietää mitä kaikille Joulupukin kirjeille tapahtui. 


-Nyt minun pitää mennä.Nähdään taas ja soita jos tarvitsen apua. Tulemme heti auttamaan. Millilleen sanoi ja keräsi tikkaat kasaan. Vaikka hän oli pikkuinen tonttu, niin hän oli taitava rakennustöissä. 


2.12. joulukalenterisaamiset: 

Ihan ensimmäisenä pahoitteluni väärän luukun avaamisesta. Lapseni ovat auttamassa luukkujen avaamisessa,enkä huomannut tarkistaa että lapset avasivat oikean luukun, Pahoitteluni että Riinatuulian joulukalenterista lapset avasivat väärän luukun. Kuvat oli jo otettuna, joten en lähtenyt enää muuttamaan tarinaa ja uudestaan kuvaamaan. Pahoitteluni tästä. 


Tämän päivän ihanuuksista peili on jo Joulupukin työhuoneessa seinällä, punottu kori on Millilleen oma työkori. Matot, purkit ja aterialaatikko pääsevät sylviankadun puolelle taloihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti