keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Stuntit saapuivat auttamaan

Ensimmäisenä täältä toisesta linkistä voi lukea Sepin ja Marja-Leenan terveiset: Ruudun takaa

Sillä Sylviankadulle on vihdoin saapuneet Stunttihahmot auttamaan Sepiä ja Marja-Leenaa.


-Hyvää päivää. Sepi esitteli itsensä ja Marja-Leenan.
-Päivää, päivää. Stuntit esittäytyivät ja niinpä he pääsivät vaihtamaan kuulumisia ja stuntit saivat tietää että heitä odotti paljon kuvauksia.


Sepi vasemmalla ja stuntti oikealla.


-Kiitos kun autatte meitä. Marja-Leena sanoi.
-Ilo on meidän puolella. Stuntit sanoivat ja Marja-Leenan stuntti sai Marja-Leenan asun käyttöönsä ja samalla viikset ajettiin pois koska niitä Marja-Leenalla ei ole laisinkaan.

Joten tästä hetkestä eteenpäin myös täällä pääblogin puolella tiedoksi että Sepi ja Marja-Leena siirtyvät olohuone yksiöön viettämään ansaittuja lepohetkiä melkein kahden vuoden kuvaamisien jälkeen. Molemmat ovat saaneet kulumaa ja osumaa matkan varrella joten stunttihahmot tulevat heitä auttamaan tästä eteenpäin. Tämän blogin tarinoinnin myötä näistä kahdesta päähenkilöstä on tullut niin ihastuttavia että toivomme heidän nauttivat vielä eläkepäivistäkin etteivät he kulu turkeistaan ihan täysin loppuun ja silti Sepi ja Marja-Leena yhä seikkailevat blogissa. Tämä on mahdollista vain stunttien avulla.

Joten tässä on stunttijoukkomme valmiina =) Sepi ja Marja-Leena.  Heidät näet blogissa tästä eteenpäin =)



Samoin blogissa oikealla puolella pienenä kuvakkeena blogiarkiston jälkeen löytyy LUKIJAT- kohta, jos haluat seurata blogin tarinoita tiiviimmin. Tervetuloa lukijaksi =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti