sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Katsaus taaksepäin, osa 2.

Tulimme hyvin toimeen Marja-Leenan kanssa ja päätimme kahvilla käymisen jälkeen tavata uudelleen.


Äitienpäivän aikaan sylviankadulla juhlittiin äitejä. Suklaapupun perheessä koko perhe vietti piknik päivää.

Jukka Suklaapupu vei vaimolleen ison kukkakimpun kiitokseksi. Siitä innostuneena vietimme aikaa grillaamassa koko Suklaapupun perheen kanssa. Jukka on minun kummipoikani ja sylviankadun pormestarin Reinon poika.

Iso kartano tuli myyntiin sylviankadulla ja sitä käväisi muutamat perheet katsomassa. Minäkin siellä piipahdin mutta talo oli jo siinä vaiheessa myyty.

Kovasti kartanolla on tehty remonttia ihan tähän päivään asti, keväällä saanemme tutustua uuteen perheeseen joka kartanoon on muuttamassa. Veljekset Possula& Possula siellä hääräävät minkä muilta töiltään ehtivät. On se hyvä että sylviankadullakin on oma rakennusfirma.


Minä ja Marja-Leena päätimme aloittaa tapailun ja tajusin että olen korviani myöten rakastunut tuohon naiseen. Marja-Leena on minua hiukan nuorempi ja hänellä on yksi poika Pasi. Pasilla on kolme lasta vaimonsa Riitan kanssa.Tunne toisiamme kohtaan oli molemminpuolista.

Kesäaikaan tutustuin M.V. Metsälän liikenteen bussiin joka kulkee sylvian kylän ja kaupungin väliä pari kertaa päivässä. Aamuisin bussi tuo postit ja paketit joita siten postinjakajat lähtevät jakamaan.


Työni puolesta kävin seuraamassa posteljoonien työpäivää ja kuvasin millaista on viedä paketteja eri kauppoihin. Sain lainata toisen posteljoonin pyörää joka oli jo saanut aamun lehtien jaon tehtyä.

 Vihdoin pääsin tapaamaan Marja-Leenan lapsenlapset Marin, Oskun ja Rikun. Voi pojat, on siinä mukavia koululaisia. Kerroimme heille että seurustelemme Marja-Leenan kanssa ja koululaisista se oli vain mukava juttu.

Kesän loppuessa Marja-Leenan kanssa kävimme marjastamassa mustikoita ja vietimme paljon aikaa yhdessä.



Metsäretkellä tapasin myös Sylvian kylän eläinlääkärin ja hänen  perheensä. He olivat Jester ponin kanssa ratsastamassa ja kuulin Sammin hevostilasta. Päätin lähteä siellä käymään siellä joku kerta.


Ja kun päivät alkoivat viilentyä tutustuin Marja-Leenan poikaan Pasiin ja hän vaikutti mukavalta pojalta. Sain luvan seurusteluun ja oli mukava tuntea kuuluvansa heidän perheeseen.


Niinpä syksy saapui sylviankadulle, lehdet alkoivat pudota puista ja ilmat olivat jo kylmiä. Alkoi syksyn seikkailut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti