sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Katsaus taaksepäin, osa 3.

Suuri Snadi 2015 tapahtumassa kävimme Marja-Leenan, Rikun, Oskun ja Marin kanssa. Siellä oli nukkispuoli ja pienoismalli puoli. Jokaiselle siis jotakin.

Sylviankadulla oli syksyiset tunnelmat ja Herra Karjulan myötä tutustuin Viherkodin asukkaisiin ja Viherkodin työntekijöihin. Tänä vuonna tutustumme varmasti paremmin talon tapahtumiin ja asukkaisiin.



Heidän kanssaan pääsin syksyllä  matkustamaan Sammin hevostilalle.Hevostila on valtava ja kevään aikana varmasti kuulemme siitäkin lisää. Ainakin siellä oli haaveissa hankkia tilalle lisää eläimiä.




Isäinpäivän lähestyessä päiväkodissa askarteltiin isiille onnittelukortteja, jokainen sai tehdä oman näköisen korttinsa.

Marja-Leena hankki uuden mekon itselleen ja saimme tutustua Santran kankaat ja ompelimoon.


Sylviankadulla vietettiin syysmarkkinat ja torilla on monenlaisia myyjiä.


Kävimme nukke-ja nallemarkkinoilla Marja-Leenan kanssa ja siellä se ajatus ja päätös syntyi. Silloin päätin että kosisin joulun jälkeen Marja-Leenaa ja pyytäisin hänet vaimokseni.


Ja sitten saapuikin joulu sylviankadulle ja saimme joulukuun ajan nauttia sylviankadun joulukalenterista. Toivottavasti olet viihtynyt tarinoiden ja kuvien parissa. Tänä vuonna pääsemme seuraamaan talvisia hetkiä sylviankadulle,  tutustumme lisää kyläläisiin, käymme nukkistapahtumissa, odotamme Pasin ja Riitan kevät vauvan syntymistä ja toukokuussa onkin sitten minun ja Marja-Leenan häät. Kyllä, minä kosin häntä joulun jälkeen kysyttyäni ensin Pasilta luvan. Me olemme siis kihloissa tällä hetkellä. En olisi koskaan ajatellut että voisin löytää elämäni naisen tälläisestä pikkukylästä.



Tervetuloa vuoteen 2016 uudet ja vanhat lukijat =) Tervetuloa seuraamaan tänäkin vuonna sylviankadun tapahtumia. Olet sydämellisesti tervetullut matkaamme mukaan =)

Terveisin Sepi Hiireläinen

P.S. Muistathan että tuolta blogin toisesta sivusta pääsee seuraamaan paremmin sylvanian families sarjoja. Sieltä voi tutustua perheisiin ja kurkistaa ruudun taakse. ( http://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/)
ttp://sylvia
http://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2016/01/sylvanian-families-pakkauksista.html Tässä esimerkiksi kerrontaa pakkauksista.
Täältä löytyy esittelystä esimerkiksi sylvanian families karhuja. http://sylviankatuasukkaat.blogspot.fi/2016/01/karhuja-kerrakseen.html




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti