keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ensisilmäyksellä

Ensisilmäyksellä Sylvian kadulla näytti olevan vilskettä. Koetin liikkua kameran kanssa huomaamattomasti jotta saisin aitoja tilannekuvia.
Herra Karjula oli puistonpenkillä syömässä jäätelöään. Oli käynyt ostamassa sen Donna Lampaan jätskikärrystä. Donna kuulemma oli tullut jätskiä myymään siksi aikaan kun hänen äitinsä Pamela Lammas laittoi puutarhapalstalla rikkaruohot järjestykseen. Herra Karjula asustelee yksinään kylän laidalla mutta käy päivittäin lukemassa kaupalla lehden ja vaihtamassa kuulumisia.
Donna lammas on niin kauniissa kesän väreissä että piti sitä itsellekin jätski ostaa. Donna kerää taskurahoja itselleen ja haluaa ostaa uuden polkupyörän syksyksi.
Pamela Lampaasta kävin vain ottamassa kuvan sillä hän oli kovin kiireinen keräämään rikkaruohot pois kasvimaalta ja kukatkin kaipasivat vettä. Tällä erää ei saappaita tarvittu vaikka Rouva Lammas ne oli mukaansa ottanut.Hunajakettusen perheen äiti Velma Hunajakettunen oli tuonut herkkutorinsa kadun varteen.

 Nappasin kylmän hedelmäjuoman ja ehdin vaihtaa pari sanaa Ben pojan kanssa. Ben ei juurikaan olisi halunnut olla äitinsä apuna sillä hänen ystävänsä Riina Ruskeapupu oli keinumassa ja Ben olisi tahtonut hänen mukaansa. Riina oli näyttänyt Benille keräämänsä kukkaset tien varresta ja oli lähtenyt keinumaan. Kumpa vain neiti muistaisi ottaa hattunsa mukaan keinusta lähtiessä.

Vilaukselta näin kakkukaupan omistajan Rouva koalan tyttärensä kanssa mutta en ehtinyt hänen kanssaan sanaa vaihtamaan. Rouva koala omistaa pidemmällä Sylvian kadulla olevat kakkukaupan ja herkkukaupan. Ainakin niin Ben minua valisti kun asiaa häneltä tiedustelin.

Mukavasti alkoi ensimmäinen kuvauspäivä jäätelön syönnin lomassa, voikohan tätä edes työksi kutsua kun saa nauttia mukavasta ihmisten seurasta ja kauniista kylästä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti