torstai 28. marraskuuta 2019

Joulupukin pikkuveljet NIKOTEEMUS ja SANTA CLAUS ( osa 4)

-Ompas tämä mainio potkulauta. Santa Claus kiisi pitkin joulutalon käytäviä. Hän oli napannut potkulaudan nojailemasta erään käytävän kulmasta.


-Tälläinen pitää ehdottomasti hankkia kotipuoleenkin. Santa Claus myhäili.
-Missä sinä oikein olet ollut? Nikoteemus tuli kädet täynnä joulukoristeita käytävälle. Joulupukin pikkuveljet olivat joulutalossa vierailulla.


-Täällähän minä olen. Santa Claus vastasi.
-Sinua on etsitty. Meillä on tilanne päällä, tehtävä menossa. Nikoteemus totesi.
-Mikä ihmeen tehtävä? Santa Claus ihmetteli ja pysäytti potkulaudan.


-Istuhan alas veliseni, niin kerron. Nikoteemus sanoi ja Santa Claus istuutui penkille.
-Mikä on tämä elintärkeä tehtävä? Santa Claus kysyi.
-Odotas nyt.. Nikoteemus laski kantamukset käsistään.
-Minä kerron. Hän aloitti kertomisen.
-Joulupukilla on ollut tehtävä päällä. Hän on nyt kuitenkin sairastunut influenssaan ja on vuoteessa kipeänä. Meidän tehtävämme on auttaa häntä ja suorittaa tehtävä loppuun. Natalia löysi pohjoispään aulan aivan tyhjänä, ei joulukoristeita niin kuin täällä. Ei yhtään mitään. Kerstman saapui myös sinne ja he törmäsivät ikuisuustonttu Naada Juuppaseen. Nikoteemus kertoi. Santa Claus kuunteli herkeämättä.


-Ja kuule, Naada on kadottanut joulumielen.Hän on ikuisuustonttu ja viettänyt joulua niin monta kertaa. Tänä vuonna joulumieli on hukassa. Joulupukki halusi pitää aulan tyhjänä että Naada saisi olla rauhassa kaikesta jouluhössötyksestä. Samoin hän oli hankkinut Naadalle koiranpennun että Naada saisi seuraa ja muuta ajateltavaa. Sinä tiedät meidän Natalian joka laittaa kaiken hyrskyn myrskyn ja nyt olemme laittamassa aulaa jouluiseksi. Nikoteemus kertoi.
-Miten se auttaa Naadaa löytämään joulumielen? Santa Claus kysyi.
-Ei se varmasti autakkaan. Siinä sinä saat auttaa muiden veljien kanssa. Nikoteemus kertoi.
-Miten? Santa Claus kysyi.
-Muistuttamalla mitkä ovat niin joulun hetkiä, mikä on joulun tunnelma ja mikä joulussa on tärkeää. Ja muista, että sinä toimit ikuisuustontun kanssa. On nähnyt varmaan enemmän jouluja kuin me veljekset. Nikoteemus sanoi.
-En olekkaan kuullut että tontuilla olisi ikuisuustonttua. Olen vain kuullut että joulupukin tehtävissä olevat saavat ikuisuusmääritelmän. Santa Claus pohti.
-En minäkään. Meidän pitää auttaa häntä. Joulu on vuoden parasta aikaa. Nikoteemus sanoi.
-Tottakai, lähdetään heti pohjoispäätyyn. Santa Claus sanoi.
-Lähdetään mutta minä otan sen potkulaudan. Se on sinun vuorosi kannella tavaroita. Nikoteemus sanoi ja nappasi potkulaudan.


-Kiitti vaan veli. Santa Claus sanoi ja he lähtivät yhdessä kohti pohjoispäätyä katsomaan ikuisuustonttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti