perjantai 22. kesäkuuta 2018

Balettiesitys Prinsessa Ruusunen

Näyttämö on valmiina ja verhot kiinni. Satu-Unelma Pörröhäntä käy avaamassa teatterin pääovet ja yleisö pääsee sisälle ja etsimään omat istumapaikat.



Orkesteri virittää soittimiaan ja he tulevat esittäytymään yleisölle.


Selloa soittaa Roosa-Mari Silkkilä.


Viulua soittaa Tuulia Suklaapupu.


Pianon takaa löytyy maankuulu pianisti Leon Panthera.


Ja niin teatterissa kajahtaa soimaan esityksen ensisävelet ja balettitanssijat ovat valmiina esiintymään. Ensimmäisen näytöksen esitys Prinsessa Ruusunen voi alkaa. Valot syttyvät ja esirippu aukeaa.


Haltijat saapuvat lavalle. He tekevät kauniita askeleita ja pyörähdyksiä. He toivovat prinsessa Ruususelle kaikkea hyvää- kauneutta, lempeyttä ja satakielen laulutaidon.


Prinsessa Ruusunen kuitenkin kohtaa pahan haltijan joka asettaa hänelle taian. Prinsessa Ruusunen vaipuu uneen sadaksi vuodeksi.


Prinssi toisella puolella maata kuulee nukkuvasta prinsessasta ja päättä lähteä katsomaan pitääkö tarina paikkansa. Hän saapuu prinsessan luokse ja herättää hänet ikiunesta. Prinsessa Aurora on ikionnellinen herättyään ja rakastuu prinssiin. Prinssi onnistui murtamaan pahan haltijan taian.




Auroran ja prinssin hääpäivä on iloista juhlahumua. Koko valtakunta on onnessaan taian murtumisesta ja kaikki osallistuvat hääjuhlaan.


Haltijat katselevat rakastunutta paria kauempana ja toivovat heille pitkää ja onnellista loppuelämää.



Prinsessa Ruusunen näytöksen jälkeen on vuorossa väliaika jolloin tarjolla on virvokkeita.
-Hienosti meni tanssijat. Todella upeasti. Satu-Unelma kiittää oppilaitaan näyttämön takana. Osa oppilaista valmistautuu jo seuraavaa näytöstä varten. Seuraavaksi olisi vuorossa Joutsenlampi.

( KIITOS naapurin Ella balettiesityksen suunnittelusta, ideoinnista ja valokuvaamisesta. Nämä esityksen on tehty sylvanian families sarjan balettiteatteriin ja tehty itse lavasteet seinälle ja lattialle. )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti