perjantai 22. kesäkuuta 2018

Balettiesitys Joutsenlampi

Toisena näytöksenä esitetään Joutsenlampi ja siitä joutsenten tanssiesitys. Pääosan tanssijoina ovat Taika Suklaapupu ja Seela Talvivalkea.


Joutsenet lipuvat äänettömästi pitkin lammen pintaa.


Joutsenten pyörteet hypyillä ja erilaisilla askeleilla.



Kuinka kauniilta voikaan näytää joutsenten tanssiminen lammella? Niin harmonista ja kauniit sulavat liikkeet joutsenten liikkuessa parvena.



Joutsenet muuttuivat keskiyön ja aamunkoiton aikaan ihmisiksi. Ihmistanssijoina joutsenten kanssa Aamu ja Säde Harlekiini.



Kun esirippu sulkeutuu esitysten jälkeen on jäljellä enää kiitokset. Yleisö taputtaa ja tanssijat tulevat vielä niiaamaan ja kumartamaan lavalle. Samalla balettitanssin ohjaaja saapuu lavalle ja saa kiitoksena työstään kukkakimpun lasten vanhemmilta. Näyttämöllä tanssiminen on ollut ihmeellinen kokemus kaikille tanssijoille.


-Kiitos tanssijat upeasta esityksestä. Satu-Unelma Pörröhäntä kiittää oppilaitaan.



Kiitos naapurin Ella balettiesitysten suunnittelusta, valokuvaamisesta ja ideoinnista. Oli ilo tehdä kanssasi tätä projektia. Tulossa vielä loppuvuodesta 2018 Ellan suunnittelmat ja kuvaamat joulubalettiesitykset. Tervetuloa silloinkin ihastelemaan baletin tanssimisen kauneutta!
( Kiitos kukkasista Taru.L, muutoin lavasteet itse rakennettuja sylvanian families sarjan balettiteatteriin. )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti