sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Joulukalenteri 20.12.

Lelupajalla oli useita tonttuja töissä. Pölyhilkka katseli ympärilleen. Ainakin pikaisesti laskettuna 10 tonttua oli tällä hetkellä töissä. Työvuoro kuitenkin vaihtuisi illalla ja uusi tonttujoukko saapuisi taas töihin. Pölyhilkka oli pyyhimässä pölyjä mutta totesi että olisi parempi tulla töihin aamulla aikaisin kun lelupaja olisi vielä hiljainen, 


Sisu Pontevallakin oli uutena pakattavana iso automatto. Se oli yksi tämän vuoden uutuuksista. Matto sopisi lastenhuoneen lattialle kokonaan matoksi ja siinä olisi useammalla lapsella tilaa leikkiä.


Alina Nietos tarkasti uudet pikkuautot pienemmällä automatolla. Tämä oli hänestä kuitenkin äärettömän tylsää sillä hän rakasti pehmonalleja. Niitähän lelupajasta löytyi paljon.


Alina Nietos jätti pikkuautot matolle ja meni katsomaan nalleja. Hänestä nallet olivat niin pehmoisia ja niiden nappisilmät saivat Alinan ihastelemaan nalleja. Hän toivoisi tänä vuonna itselleenkin joululahjaksi oikein pehmoisen nallen. 


Tarmo Napakka pakkasi pelejä kuntoon. Peleissä piti olla kaikki osat paikoillaan. Kolme suosituinta peliä olikin pöydällä valmiina tarkistukseen. 



Palikka taasen rakenteli rakennuspalikoista tornia. Näillä hän voisi leikkiä vaikka koko päivän. Hän oli eilen nähnyt lelupajan aulassa uusia rakennuspalikoita ja rakennuspalikoista oli tehty uusia värejä. Voisikohan näiden valmistusta laajentaa erilaisiin rakennussarjoihin? Palikka mietti.



Nukkekodit eivät mennettäneet suosiotaan minään vuonna. Tänäkin vuonna nukkekodit olivat toivotuimpien joululahjojen joukossa. Hellähilma pakkasi taloja mutta myös hän kokosi taloihin olevia huonekalusettejä lapsille. Olisi ihanaa rakentaa itsellekin kokonainen nukkekoti. Hellähilma tuumasi.


Toimi Maltikas saapui lelupajalle myöhässä. Hän oli nukkunut pommiin. Aamun työt oli jo jaettu ja hänen pitäisi mennä kysymään pajapäälliköltä mitä töitä pitäisi hänen aloittaa tekemään. Voihan harmitus, pitäisi saada herätyskello joululahjaksi. Toimi Maltikas totesi. 



Välke Sekameteli oli lelupajan viimeistelytonttu. Hän yleensä ohjeisti kuljetustiimiä mitkä lahjat sai lähteä kuljettamaan paketoitavaksi. Sen hän teki kun Matikka Tarkkala oli tehnyt viimeiset laskelmat ja ojensi hänelle viimeistelylistan. Paketoinnissa osattiin sen perusteella pakata lahja ja kirjoittaa oikea lahjan saaja paketin päälle. 


Joten ei muuta kuin lelujen pariin töihin niin lelut pääsisivät paketoitavaksi asti. Välke Sekameteli päätti jatkaa töitänsä.

Tässä vielä kuvaa koko lelupajasta :


Tässä vielä erikseen kuvaa päivän kalenteri saamisista:







1 kommentti:

  1. Pölyhilkka xD Ihana lelupaja, paljon olet jaksanut pelejä tehdä sinne!

    VastaaPoista