tiistai 22. joulukuuta 2020

Joulukalenteri 22.12

Lelupajan lahjojen paketointi huoneessa oli tohinaa. Tänä vuonna oli saatu uusi isompi paketointi pöytä ja lahjojen kuljetus kone lahjavarastoon. Enää ei tarvinnut pyytää kuljetustiimin tonttuja kuljettamaan paketteja vaan kone kuljetti paketit varastolle. 

Lahjakas kirjotti nimilappuja listojen mukaan paketeihin ja sujautti paketit sen jälkeen koneeseen. 





Lahjamariia teki rusetteja paketeihin. Nämä olivat tämän vuoden viimeisempiä lahjoja joita he paketoivat. 



Ensi vuonna lahjojen paketointi huoneeseen olisi tulossa kenties laajennus sillä paketteja tuli joka vuosi yhtä enemmän ja enemmän. 


Nytkin pitäisi tilata vielä enemmän lahjapapereita ja naruja ensi vuodella. 
-Lal,lal, lal, laa... Tohelo hyräili uuden pöydän ääressä. Hän oli niin ihastunut tonttu ja mietti miten voisi kysyä Martta Tarkanvartija tonttua kahville. Mahtaisiko Martta Tarkanvartija edes olla kiinnostunut minusta? Tohelo pohti mielessään,



Lahjat sujahtivat lahjojen kuljetus koneeseen. Tälläinen kone tulisi myös lelupajalle ja leluvarastoon jos laite osoittautuisi toimivaksi. Lahjat tulivat suoraan lahjavarastoon Aatos Loimulle. 



Jokainen lahja oli nimetty ja Aatos Loimu merkkasi lahjalistaan lahjan saapuneeksi. 


Nytkin oli menossa lahjalista nro. 371. 



  

Pian tämä huone olisi ihan tyhjä kun kuljetustiimin tontut tulisivat pakkaamaan lahjat säkkeihin ja veisivät ne Joulupukin rekeen. Sitten Joulupukki lähtisi niitä kuljettamaan perille lapsille ympäri maailmaa. Aatos Loimu tarkisti lahjan nro. 376502 että se varmasti oli menossa Samille. Listassa nimittäin luki että Samille piti mennä kaksi lahjaa, eikä vain yhtä. 


Aatos Loimu otti tikkaat ja kiipesi ylös hyllylle. Kaksi pakettia oli vierivieressä menossa samille. 
-Hyvä, tämä on oikein, Aatos Loimu tuumasi.


Tässä vielä lähikuvaa lahjojen paketoinnista ja lahjavarastosta. Yksi lempihuoneistani =) 



Tässä vielä lähikuvaa tämän päivän kalenterisaamisista:





1 kommentti:

  1. Uskomattoman upeat huoneet! Oikein välittyy lahjojen paketoinnin tohinat, paljon on paketteja ja papereita, on noissa ollut tekemistä!

    VastaaPoista